Booking your trip

+385 (0)91 732 27 02

our emailaddress

equus.igni@gmail.com

Big bear -plitvice camping resort

Big bear -plitvice camping resort

Big Bear Camping Resort je obiteljski kamp sa 100 smještajnih jedinica. Resort Vam pruža savršenu priliku za opuštanje i rekreaciju, a nalazi na samo 700 metara udaljenosti od granice Nacionalnog parka Plitvička jezera, jednog od najljepših turističkih atrakcija u Hrvatskoj. Kod nas možete uživati na terasi Vaše kućice za odmor s čašom vina u ruci dok se vaša djeca igraju na igralištu ili gledati zalazak sunca ispred Vaših šatora uz zvukove tišine. Ako tražite aktivan odmor onda je ovo pravo mjesto za Vas. Kamp okružen planinama, pješačke staze, biciklističke vožnje... Ovo je pravi raj za one koji su u potrazi za aktivnim avanturama.

Mobilna kućica SUPERIOR LUXE – (Mobilna kućica od 36m2) – tri odvojene spavaće sobe, dvije kupaonice s kupaonicama, prostrani dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja, drvena terasa i klima uređaj.

Mobilna kućica FAMILY LUXE - (mobilna kućica od 32m2) - dvije odvojene spavaće sobe, dvije kupaonice s WC-om, prostrani dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja, drvena terasa i klima uređaj. Parkiralište za vozilo gosta nalazi se pored mobilne kućice.


web www.plitvice-resort.com

//horseriding-croatia.com/wp-content/uploads/2019/05/big_bear_plitvice_01.jpg//horseriding-croatia.com/wp-content/uploads/2019/05/big_bear_plitvice_03.jpg//horseriding-croatia.com/wp-content/uploads/2019/05/big_bear_plitvice_02.jpg//horseriding-croatia.com/wp-content/uploads/2019/05/big_bear_plitvice_04.jpg//horseriding-croatia.com/wp-content/uploads/2019/05/big_bear_plitvice_05.jpg