Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Netaknuta priroda okolnog područja NP Plitvička jezera, ljepote dolina rijeke Gacke i Like, Krbavsko polje,  te prirodne ljepote PP Velebit , kao i NP Sjeverni Velebit pružaju nezaboravan doživljaj svim ljubiteljima prirode i prijateljima konja.

Višednevni obilazak prirodnih i kulturnih znamenitosti Hrvatske na konjima uz rub Nacionalnog parka Plitvička jezera, doline rijeka Gacke i Like, Krbavsko polje, PP Velebit i NP Sjeverni Velebit. 

Tijekom višednevnih jahaćih tura organizirano je noćenje u privatnom smještaju te hrana i piće iz bogate lokalne gastronomske ponude. U pauzi ručak u prirodi, što je u na ovim destinacijama  poseban doživljaj.

Dvodnevna jahaća tura : 35 – 40 km (5-7 sati) jahanja/ dnevno

   1. DAN

   2. DAN

 

Dolazak

Jahanje 5 – 7 sati

U pauzi lunch paket

Večera

Noćenje

Doručak

Jahanje 5 - 7 sati

U pauzi lunch paket

Povratak u J. Klanac

Odlazak

 

Ponuda uključuje: 1 polupansion (večera, noćenje, doručak) u privatnom smještaju, najam konja (2 dana), vodič, logistika, hrana i piće  za jahače  tijekom jahanja i ostale troškove.

Cijena ponude iznosi = 3.200,00 kn po osobi.

Područje  NP Plitvička jezera i okolica – 2 do 4 dana jahanja

   
 

NAPOMENA: Za višednevne jahaće ture (trekking) potrebno je potpuno jahaće znanje i poznavanje tehnika hoda, kasa i galopa, te kondicija za gore navedene udaljenosti. Tracking jahači sa sobom trebaju ponijeti svoju osobnu jahaću opremu (jahaće hlače, čizme, kaciga, rukavice) i obavezno kabanicu za eventualnu kišu. Prikladna rezervna odjeća primjerena vremenskim prilikama.

Termini jahaćih tura dogovaraju se po upitu.

Trekking ture 2 dana: mogući termini od 15. travnja. do 10. listopada

Trekking ture 4 dana: mogući termini u svibnju, lipnju i rujnu

   
 

Minimalni broj jahača 4, a maximalno 6 jahača po turi.

NAPOMENA: Prilikom dogovaranja ture obavezno navesti težinu jahača (maximalna težina jahača oko 90 kg)

Cijena aranžmana (uključuje najam konja, vodiča, logistiku, noćenje u privatnom smještaju s večerom i doručkom, lunch paket u pauzi jahanja) i ostali troškovi: formira se temeljem upita i dogovora svih detalja.

Prihvaćanje ponude i uplata rezervacije minimalno 14 dana prije dogovorenog termina polaska.

Studio Imago