Booking your trip

+385 (0)91 732 27 02

our emailaddress

equus.igni@gmail.com

Višednevna jahanja (trekking)

Višednevna jahanja (trekking)

Višednevna jahanja (trekking) namijenjena su isključivo izvrsnim jahačima koji vladaju svim jahaćim tehnikama (hod, kas, galop) i imaju vrlo dobru jahaću kondiciju kako bi mogli savladati planirane udaljenosti od 30-45 km dnevno tijekom kojih se savladavaju i visinske razlike od 400 – 600 m nadmorske visine.

Dnevno se prelaze udaljenosti od 30-45 km (6-8 sati jahanja) s obilaskom obližnjih destinacija u okolici NP Plitvička jezera. Tijekom odmora organiziran je ručak (lunch paket) u prirodi.

Nudimo jahaću aktivnost u trajanju 2-5 jahaćih dana u okolici  NP Plitvička jezera.

Kombinacija dvodnevne ture i/ili jednodnevnih/poludnevnih izleta


Dvodnevna tura

Dvodnevna tura uključuje dva dana jahanja u trajanju 6 - 8 sati (35 - 45 km) dnevno. Tijekom jahanja osigurana je hrana i piće za jahače, vodič i logističar. Organizrano je noćenje s večerom i doručkom u privatnom smještaju.

Dvodnevna ruta prolazi kroz prirodu uz rub NP Plitvička jezera na području Općina Rakovica, Plitvička jezera, Saborsko i Vrhovine.


Jednodnevne rute

Ruta C (36 km)

Ruta D (40 km)

Ruta E (36 km)

Ruta F (32 km)


Poludnevne rute

Ruta A (20 km)

Ruta B (20 km)


Jahaće iskustvo: Napredni i iskusni jahači
Kompletno jahaće iskustvo (hod, kas, galop) i dobra jahaća kondicija. Prilikom rezervacije termina obavezno popuniti upitnik i precizno navesti jahaće iskustvo da vodići mogu planirati rutu i tempo u grupi.

Starost: 14+

Grupa: 2-4 osoba

Odjeća i obuća: Zaštitne kacige su obavezne (dajemo na korištenje). Ponijeti osobnu jahaću opremu (jahaće hlače, čizme, kaciga, rukavice) i obavezno kabanicu za eventualnu kišu. Prikladna rezervna odjeća primjerena vremenskim prilikama.

Težina jahača: max 90 kg


Predbilježba za "Višednevna jahanja (trekking)"

Predbilježba za "Višednevna jahanja (trekking)"